Nyitóbuli

Szóval az történt 2008. szeptember 1-én, hogy Kis Gábor kollegám és jómagam megkaparintottunk egy egykoron legendás szegedi vendéglátó-intézményt, a Jazz Kocsmát. Az elmúlt több, mint egy hónapban aktívan hegesztettük a helyet, hogy október 10-én, pénteken ünnepélyesen átadhassuk nektek szórakozás/értelmiskedés/lerészegedés/kávézódás/leamortizálás céljára. A nyitóbuli természetesen ingyenes és nyíltkörű, az est fényét tanult lemezlovasaink, Corp. (Nu-Jazz, Trip-hop, Funk, Broken Beat, Downtempo), Engin Bojnik (Funk) _Les (Filmzenék), valamint viorelPOP (Indie, Swing, Alternatív) emelik. Az árak normálisak lesznek, a férőhely viszont a hely jellegéből adódóan némileg korlátozott.

Fiatalok és nem szegediek kedvéért: A Jazz 1992-es indulása után sokáig legendás helynek számított, az állandó élőzenés koncertek, jó társaság, még jobb kaja és kellemes hangulat miatt általában tömve volt. A tulajváltások aztán nem tettek jót a helynek, folyamatos hanyatlásnak indult, míg végül egyszerű kocsmává degradálódott. Nemrégiben voltak kísérletek a feltámasztására, félsikerrel.

Mostantól természetesen minden másképp lesz, a helyet eléggé átalakítottuk, az élőzene visszajön, de jönnek természetesen kedvenc lemezlovászaink és egyéb művészeink is. Cél az igényes zene, kulturált kocsmakörnyezetben, ésszerű árakon. Gyertek el, nézzétek meg, szóljatok bele!

Jazz Kocsma - Szeged, Kálmány Lajos u. 14.

2008.10.08. 01:00 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jazzkocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr35735617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Jazz Kocsma

A Jazz Kocsma Szeged 1992 óta működő alternatív zenés klubja. Kínálatunkban megtalálható számos értékes, a fősodorból kiszorult zenei irányzat, a jazztől a blueson, az elektronikán át az indie-ig. A pult baráti árakkal és széles választékkal áll rendelkezésetekre.

Nyitva tartás:
Hétfő-csütörtök: 17-24
Péntek-szombat: 17-24
Vasárnap: zárva.

A programok - ha másképp nem jelöljük - este 8-kor kezdődnek.

Szeged, Kálmány Lajos u. 14.
Telefon: +36.62.700.139
Mobil: +36.70.250.9279
Mail: jazz.szeged[kukac]gmail[pont]com

Modern iWiW

Jazz Blog

Nincs megjeleníthető elem

Grand Café

Nincs megjeleníthető elem

Galéria

Hírlevél

Név
E-mail cím
süti beállítások módosítása