Októberi programok

Október 10. csütörtök: Wargasound

wargasound_kicsi.jpg

Francia-balkán utcazenekar gerillakoncertje, merő véletlenségből a Jazz ötödik születésnapján. Zsófi sajtos rúdjával, Gabi töményeivel, TPZ távolmaradásával. Szerintünk gyertek, nem kerül semmibe.

https://www.youtube.com/watch?v=8j8BI0I9zjg
http://www.wargasound.com/

 

Október 15. kedd: Undorgrund Klub

undor_logo.jpg

Az UNDorgrUND-csapat (főleg gitáros) indie/alter zenékkel segíti elő a fogyasztást, dumálgatást, kikapcsolódást a szegedi Jazz Kocsmában minden hónap 2. keddjén, este 8-tól, ingyenesen. A Joy Divisiontől a Vaccines-ig, a Wire-től a dEUSig, magyarán bármi ilyesmi előfordulhat a legújabbaktól az örökbecsűkig.
-
Indie/alternative classics and fresh releases played by the UNDorgrUND djs, so you can have a chat and several drinks with your friends while listening to awesome songs of the scene. Monthly, every second Tuesday at Szeged's Jazz Kocsma, for free. Cool music, cool venue and very friendly atmosphere.

Ha még nem tetted, csatlakozz az UNDorgrUND Facebook-csoporthoz, amennyiben értesülni szeretnél szegedi indie/alter eseményekről, na, meg jó zenékről: https://www.facebook.com/groups/undorgrund/
Ha pedig még több ötletre vágysz, mit hallgass:
http://undorgrund.blog.hu/
http://www.mixcloud.com/UNDorgrUND/

Október 21, hétfő: The Holydrug Couple (Chile)

holydrugcouple.jpg

A The Holydrug Couple duó a pszichedelikus rock kevésbé szélsőséges, dalközpontú, de azért mértékkel jammelő formáit szedi össze, tehetséges és rokonszenves iskolás módjára. Keveset akar, de erős dalokat hoz össze, kiváló refrénnel és vokálokkal, súlyos riffekkel, majd valódi földi űrzajongással.

http://theholydrugcouple.bandcamp.com/

Be: 700 forint.

Október 24, csütörtök: Jam Session Unplugged

jam_violin.jpg

Unjátok már a hangoskodást? Nem halljátok a fuvolát a hülye gitárosoktól? Elnyomja a dobos a szólóitokat? Itt a visszavágó ideje. Nem adunk áramot, nincs mikrofon, nem lesz erősítő sem, lesznek viszont akusztikus hangszerek, de hozhattok sajátot is, sőt. Zenei tudás és zenekari tapasztalat azért persze elvárás. Gyertek halkan veretni!

Október 30, szerda: Electric Vaudeville

electric_vaudeville_kicsi.jpg

Gitár - Palotai Csaba
Dobok- Sárvari Kovács Zsolt

Az Electric Vaudeville projekt atmoszférája a soul és a punk energiáját valamint a kelet-európai népek dallamait idézi. Ezek a románcok rekedtes, föld ízű gitárhangon szólalnak meg Sárvári Kovács Zsolt letisztult, átérző ritmusaival kísérve. Palotai Párizsban Sárvári Kovács Budapesten él és dolgozik, első találkozásuk 20 évre nyúlik vissza. Az együtt zenélés ritka pillanatait a mai napig keresik és lelkesedéssel várják.

http://electricvaudeville.bandcamp.com/

2013.10.14. 16:40 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jazzkocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr695568203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Jazz Kocsma

A Jazz Kocsma Szeged 1992 óta működő alternatív zenés klubja. Kínálatunkban megtalálható számos értékes, a fősodorból kiszorult zenei irányzat, a jazztől a blueson, az elektronikán át az indie-ig. A pult baráti árakkal és széles választékkal áll rendelkezésetekre.

Nyitva tartás:
Hétfő-csütörtök: 17-24
Péntek-szombat: 17-24
Vasárnap: zárva.

A programok - ha másképp nem jelöljük - este 8-kor kezdődnek.

Szeged, Kálmány Lajos u. 14.
Telefon: +36.62.700.139
Mobil: +36.70.250.9279
Mail: jazz.szeged[kukac]gmail[pont]com

Modern iWiW

Jazz Blog

Nincs megjeleníthető elem

Grand Café

Nincs megjeleníthető elem

Galéria

Hírlevél

Név
E-mail cím
süti beállítások módosítása