Júniusi programok

3. péntek: Gézakékazég

A zenekar eredetileg a kilencvenes évek közepén alakult egy szekszárdi gimnáziumban, majd az évek során többször feltámadt immáron Pécsen. A baranyai megyeszékhely egyetlen britpop-indie zenekaráról van szó, mely mértkletesen vegyíti a pszichedéliát a poppal, az alt-countryt a rock-kal, és még ki tudja mi minden mást nem. Hazánk egyes befolyásos zenekritikusai szerint a Gézakékazég a magyar Big Star, annak naív egyszerűségével és kamaszos bájával. A zenekar tagjai egyszerűen olyanok, mintha a fiúk a szomszédból jöttek volna: semmi flinc-flanc, semmi divatkövetés, és még annyira nem is helyesek, csak elegánsak és sznobok. Szegeden még soha nem játszottak ezelőtt.
 

6. hétfő: Jazz Session

 

Kötetlen jam session, random muzsikálás. Ha van kedved részt venni egy közös örömzenélésben, ragadd meg a hangszered és csattogj le vele a Jazzbe! Műfaji és hangszeres megkötés nincs, de a zenekari tapasztalatot elvárjuk.

14. kedd: Undorgrund Klub

A hónap második kedd estéjén az Undorgrund indie/alter zenei rendezvénysorozat és Rádió MI-s műsor csapata (viorelPOP, Hosszúpuska, TPZ és Kabir Daddy) szolgáltat iszogatáshoz való, erősen (de nem kizárólag) gitár-orientált muzsikát. Pop, zajok, satöbbi!
 
18. szombat: Lefaflex Orchestra (SRB)
 
 
A Lefaflex Orchestra valamikor 2009-ben alakult, Igor, Árpi és Elza alkotják. Azóta többször jelentek meg divatbemutatón, poetry-nightokon, kiállításmegnyitókon és kisebb fesztiválokon. Olyan zenét engednek, ami nekik tetszik. Izgalmas jazz-lounge-easy listening live act vetítéssel, melyben recsegős bakelitra és finom elektróra is lehet számítani.
 
 
 
Az elmúlt hónap Tirke-közeli zenekarok színpadi túladagolása csak látszólag rossz dolog, valójában az előnyünkre válik, hiszen a zenekar csak koncerteken próbál, így feltehető, hogy májusban többet gyakoroltak, mint 2010-ben összesen, szóval érdemes nagy várakozásokkal tekinteni a júniusi, kellemes nyári hűvösben előadandó koncertjük elé. Sör lesz, törölközőt hozzatok.

2011.05.30. 12:49 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jazzkocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr22943082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Jazz Kocsma

A Jazz Kocsma Szeged 1992 óta működő alternatív zenés klubja. Kínálatunkban megtalálható számos értékes, a fősodorból kiszorult zenei irányzat, a jazztől a blueson, az elektronikán át az indie-ig. A pult baráti árakkal és széles választékkal áll rendelkezésetekre.

Nyitva tartás:
Hétfő-csütörtök: 17-24
Péntek-szombat: 17-24
Vasárnap: zárva.

A programok - ha másképp nem jelöljük - este 8-kor kezdődnek.

Szeged, Kálmány Lajos u. 14.
Telefon: +36.62.700.139
Mobil: +36.70.250.9279
Mail: jazz.szeged[kukac]gmail[pont]com

Modern iWiW

Jazz Blog

Nincs megjeleníthető elem

Grand Café

Nincs megjeleníthető elem

Galéria

Hírlevél

Név
E-mail cím
süti beállítások módosítása