Márciusi programok

8. kedd: Undorgrund Klub

A hónap második kedd estéjén az Undorgrund indie/alter zenei rendezvénysorozat és Rádió MI-s műsor csapata (viorelPOP, Hosszúpuska, TPZ és Kabir Daddy) szolgáltat iszogatáshoz való, erősen (de nem kizárólag) gitár-orientált muzsikát. Pop, zajok, satöbbi!

11.  péntek: 6 éves a Rádió Mi

17.00 Nyitóbeszélgetés

18.00 SZÁJDÍDZSÉ - Kapd el a mikit!
Közéleti vagy? Notórius önmegfigyelő? Vicces, filozófikus, szarkasztikus, provokatív? Beatboxos, mc, trubadúr, szószátyár? Ha van 5 percnyi véleményed a téged körülvevő világról, most felléphetsz vele március 11-én a szegedi Jazz Kocsmában a Rádió Mi élő, szülinapi Szájdídzsé műsorában, így mondandód az éteren és az interneten keresztül az épp jelen lévőknél szélesebb közönséget is megtalálhat. Ha úgy gondolod, valamilyen témával, bármilyen elfogadható formában érdekes lehetsz, és kedved van szerepelni, ne habozz, érdeklődj, jelentkezz: radiomi899@gmail.com!

20.00 CSILLAGTÉR koncert

Az egykori Urban Meadow (Bajnóczi Eszter - gitár, Bácskai András - dob) hamvain alakult meg a Csillagtér zenekar. A banda végleges felállása 2008-ra alakult ki, Mentes Dániel (basszusgitár) és Vajda Gábor (ének) tagokkal kiegészülve. Zenéjükben keveredik a pszichedelikus rock, hip-hop, blues és egyéb műfajok, a hang csak hömpölyög és beférkőzik a bőr alá.

22.00 A lemezjátszóknál: SUHOV, KŐ, CORP., SUZUKI SAMURAI
(headz, funk, broken beats, d'n'b) 

13. vasárnap: Matthew Mitchell's Skallander feat. Harcsa Veronika

Jazz, prog, americana és egy kis polinéz hatás keveredik ebben az alkalmi felállásban, ahol Mitchell Skallander projektjének repertoárját Harcsa Veronika saját quartetjének áthangszerelt darabjai egészítik ki. Matthew Mitchell gitározik, Harcsa Veronika énekel, Horváth Balázs bőgőzik és Sárvári Kovács Zsolt dobol. Figyelem, a szokásoktól eltérően belépő is lesz, 1000 forint értékben.

19. szombat:
Easy/DC akusztik helyett sHit Gyülekezete

Kovács Feca (a képen jobbra) annyira gyakorolt a szombati Easy/DC koncertre, hogy motorozás közben is megpróbált pengetni. Azt ígéri, ha felépül a kéztörésből, bepótolják a koncertet, de vigasztalásul a sHit Gyülekezete bevállalt egy jótékonysági pótkoncertet, úgyhogy szombaton gátlástalan pop-gyalázás lesz a jazzben. (Szaxofonnal, természetesen, hogy a műfaji határokon belül is maradjunk.)

25. Görbülő Cövek Klub

Szeged elpusztíthatalan botrányzenekara, az örök gimnazista Tirke Honolulu továbbra is kitartóan emeli magasba a rákkenroll zászlaját havi rendszeres szeánszán.

2011.03.05. 16:54 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://jazzkocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr642713029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Winkie 2011.03.13. 20:55:21

Gratulálok az illetékeseknek, hogy lemaradt a kezdés időpontja a Harcsa Veronika fellépés mellől, így én is a koncertről...

TPZ 2011.03.19. 15:30:20

@Winkie: Bocsánat, valóban lemaradt. A jövőre nézvést: a koncertjeink mindig este 8-ra vannak meghirdetve.

Jazz Kocsma

A Jazz Kocsma Szeged 1992 óta működő alternatív zenés klubja. Kínálatunkban megtalálható számos értékes, a fősodorból kiszorult zenei irányzat, a jazztől a blueson, az elektronikán át az indie-ig. A pult baráti árakkal és széles választékkal áll rendelkezésetekre.

Nyitva tartás:
Hétfő-csütörtök: 17-24
Péntek-szombat: 17-24
Vasárnap: zárva.

A programok - ha másképp nem jelöljük - este 8-kor kezdődnek.

Szeged, Kálmány Lajos u. 14.
Telefon: +36.62.700.139
Mobil: +36.70.250.9279
Mail: jazz.szeged[kukac]gmail[pont]com

Modern iWiW

Jazz Blog

Nincs megjeleníthető elem

Grand Café

Nincs megjeleníthető elem

Galéria

Hírlevél

Név
E-mail cím
süti beállítások módosítása