Októberi programok

9. péntek - SMK Collective

Matthew Mitchell, Hock Ernő és G. Szabó Hunor játssza a jazzt.

10. szombat - 1 éves a megújult Jazz Kocsma:

II. Kultúrcsempész Sínbusz Fesztivál: Grencsó Fitness Music Ensemble - Grencsó István (sax), Hans van Vliet (harsona, trombita), Hock Ernő (bass), G. Szabó Hunor (dobok)
A koncert után a hangulatról gondoskodik: Corp. (Jazz Horizont)

Valamint: születésnapi örülés, meglepetésekkel!

13. kedd - Undorgrund Klub

Minden hónap második kedd estéjén az Undorgrund indie/alter zenei rendezvénysorozat és Rádió MI-s műsor csapata (viorelPOP, Hosszúpuska, TPZ és Kabir Daddy) szolgáltat iszogatáshoz való muzsikát. Pop, zajok, satöbbi!

14. szerda - Shit Gyülekezete

Bemutatkozik Szeged régóta készülő, az undergroundra alulról csapást mérni szándékozó meglepetészenekara. Ismert zenészek meglepő felállásban. Pap Ádám (gitár) Chadaide Zoltán (sax), Gyenes Gábor (gitár), Resch Béla (nagybőgő), Tajti Péter (dob)

16. péntek - Koala Fusion

Pozsár Máté (zongora), Tóth Dávid (basszusgitár), Ágoston Gábor (dob), Kováts Gergö (szaxofon). Az instrumentális jazz formáció első lemezét, mely az "Egy izsapi lány" címet kapta, 2008 februárjában adta ki. Zenéjük a klasszikus jazztől indul és egészen az experimentális vonalig  tart. Könnyed ritmusok, feszes témák, feszélytelen játék, kicsapongás, zúzás... igazi fúziós egyveleg!

17. szombat - Black Rhythm Happening!

Kő (Rádio Mi, Sambafriqua Club) és barátai a lemezgyüjteményükből, a megszokott, 60-70-es évek hangzásvilágát és stílusait ötvöző dalokból válogatnak vidáman. A világ minden táját megidézve,Kelet-Európától Afrikán át egészen az amerikai kontinensig olyan lemezkiadók kínálatából szelektálnak mint a Fania, Soul-jazz, Soundway, Tico, Verve, Blue Note, CTI, Ricky Tick, Harmless, BGP, Acid Jazz, Qualitons, Supraphon, Amiga, Melodia stb. Ez alkalommal a vendég - Sociyeti (ütőhangszerek).

22. csütörtök - Váczi Dániel Trió

A 2001 őszén alakult trió (Váczi Dániel (szopranínó- és altszaxofon), Horváth Balázs (nagybőgő), Sárvári Kovács Zsolt (dob)) Váczi Dániel szerzeményeit játssza. A szigorúan komponált témák közé nagy ívű improvizációk ékelődnek, műfaját tekintve a modern jazz és a kortárs zene határmezsgyéjén áll.

24. szombat - Matthew Mitchell Trio

Modern jazz, mely a polinéz, az afrikai, a latin zenéből és természetesen a jazz gazdag hagyományából is ihletet merít. A Mitchell Matthew (gitár), Resch Béla (nagybőgő) és Kertész Ákos (dob) alkotta Trio saját szerzemények mellett Thelonious Monk, Miles Davis, John Coltrane és Duke Ellington darabjait adja elő.

30. péntek - Görbülő Cövek Klub

Házigarázda a Tirke Honolulu

A belépés ingyenes, a koncertek este 8-kor kezdődnek.

2009.09.30. 15:30 2 hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://jazzkocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr961418228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TPZ 2009.10.12. 11:00:15

Ó, hát köszönjük szépen.

Jazz Kocsma

A Jazz Kocsma Szeged 1992 óta működő alternatív zenés klubja. Kínálatunkban megtalálható számos értékes, a fősodorból kiszorult zenei irányzat, a jazztől a blueson, az elektronikán át az indie-ig. A pult baráti árakkal és széles választékkal áll rendelkezésetekre.

Nyitva tartás:
Hétfő-csütörtök: 17-24
Péntek-szombat: 17-24
Vasárnap: zárva.

A programok - ha másképp nem jelöljük - este 8-kor kezdődnek.

Szeged, Kálmány Lajos u. 14.
Telefon: +36.62.700.139
Mobil: +36.70.250.9279
Mail: jazz.szeged[kukac]gmail[pont]com

Modern iWiW

Jazz Blog

Nincs megjeleníthető elem

Grand Café

Nincs megjeleníthető elem

Galéria

Hírlevél

Név
E-mail cím
süti beállítások módosítása