Decemberi programok

December 6. péntek: Vacsora Zsuzsival

vacsora zsuzsival.jpg

A Vacsora Zsuzsival zenekar december 6-án este szeretettel vár benneteket a Jazz Kocsmába, ahol igyekszik felkészíteni titeket hamarosan megjelenő EP-jük befogadására.


Nem túlzás azt állítani, hogy ezen a helyen ringott a zenekar bölcsője, szóval gyertek el hozzánk házibuliba!

Piát ne hozzatok, mert az lesz.
Beugró viszont nem lesz.

December 10. kedd: Undorgrund Klub

undor_logo.jpg

Az UNDorgrUND-csapat (főleg gitáros) indie/alternatív zenékkel segíti elő a fogyasztást, dumálgatást, kikapcsolódást a szegedi Jazz Kocsmában minden hónap 2. keddjén, este 8-tól, ingyenesen. A Joy Divisiontől a Vaccines-ig, a Wire-től a dEUSig, magyarán bármi ilyesmi előfordulhat a legújabbaktól az örökbecsűkig.
//
Indie/alternative classics and fresh releases played by the UNDorgrUND djs, so you can have a chat and several drinks with your friends while listening to awesome songs of the scene. Monthly, every second Tuesday, for free. Cool music, cool venue and very friendly atmosphere.

Ha még nem tetted, csatlakozz az UNDorgrUND Facebook-csoporthoz, amennyiben értesülni szeretnél szegedi indie/alter eseményekről, na, meg jó zenékről, rádióműsorunkról: https://www.facebook.com/groups/undorgrund/
Ha pedig még több ötletre vágysz, mit hallgass:
http://undorgrund.blog.hu/
http://www.mixcloud.com/UNDorgrUND/

December 14. szombat: Médeia fiai - Nyilvános próba és EP-bemutató

medeia_proba.jpg

Szombaton olyat csinálunk, amit eddig még soha. A pszichedelikus/darkblues/folk/noise elemekkel operáló Médeia fiai zenekar, mely itthon és külföldön is egyre nagyobb hullámokat ver, egy nyilvános próbára vállalkozik. Természetesen előadják az új EP-jük számait, de kísérletet tesznek a helyszínen új számok írására is. Gyertek el, ilyen nincs mindennap, még nálunk sem.

December 14. szombat: Rotting Harbinger of Deadly Bloom

rotten_harbinger_of_deadly.jpg

Matthew Mitchell - gitár, Ajtai Peter - nagybőgő, Sárvári Kovács Zsolt - dobok

Pszichedelikus és improvizatív jazz a kísérletező, világlátott új-zélandi Mitchelltől, aki ezúttal a magyar improv zene két nagyágyújával lép fel.
-
Psychedelic jazz and improvised, from ex-patriot New Zealand guitarist, experimenter and globe-trotter, Mitchell, teaming up with two of Hungary's greatest exponents of the art of improvised music.

December 24. kedd: Jazz Christmas

jazz_christmas.jpg

Szentestén Nyenyec válogat nektek klasszikus jazz vinyljeiből. Duke Ellington, Sara Vaughan, Sinatra, Ray Charles, és sok minden, ami ilyenkor nem ciki. Jó meleg konvektor, finom forralt bor, szeretet, fílgúd.

30. hétfő: Jam Session

jam_wa.jpg
Fotó: Dancsó Krisztián

Kötetlen jam session, random muzsikálás. Ha van kedved részt venni egy közös örömzenélésben, ragadd meg a hangszered és csattogj le vele a Jazzbe! Mikrofont, erősítőt, dobcuccot adunk, a zenei tudást te hozod. Műfaji és hangszeres megkötés nincs, de a zenekari tapasztalatot elvárjuk. Csak bátran!

2013.12.01. 14:12 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jazzkocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr215709547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Jazz Kocsma

A Jazz Kocsma Szeged 1992 óta működő alternatív zenés klubja. Kínálatunkban megtalálható számos értékes, a fősodorból kiszorult zenei irányzat, a jazztől a blueson, az elektronikán át az indie-ig. A pult baráti árakkal és széles választékkal áll rendelkezésetekre.

Nyitva tartás:
Hétfő-csütörtök: 17-24
Péntek-szombat: 17-24
Vasárnap: zárva.

A programok - ha másképp nem jelöljük - este 8-kor kezdődnek.

Szeged, Kálmány Lajos u. 14.
Telefon: +36.62.700.139
Mobil: +36.70.250.9279
Mail: jazz.szeged[kukac]gmail[pont]com

Modern iWiW

Jazz Blog

Nincs megjeleníthető elem

Grand Café

Nincs megjeleníthető elem

Galéria

Hírlevél

Név
E-mail cím
süti beállítások módosítása