Márciusi programok

Március 4. Undorgrund Klub - Minden hónap első szerda estéjén az Undorgrund indie/alter zenei rendezvénysorozat és Rádió MI-s műsor csapata (viorelPOP, Hosszúpuska, TPZ és Kabir Daddy) szolgáltat iszogatáshoz való muzsikát. Pop, zajok, satöbbi!

Március 6. A Szegedi Super 8mm Akrobatacsoport bemutatjaHáttérmozi - eredeti technikával. Vetít: Sziszi, zenél: Megyeri. Keskenyfilmek a régmúltból és napjainkból, kerregő vetítőkön, háttérnek bakelitpergetéssel. A mozgókép is megérkezett végre a Jazzbe.

Március 7. Hegyi Viktor Trió - Hegyi Viktor (bőgő), Kurina Mikós (billentyű) és Látó Attila (dob) játszanak jazz sztenderdeket.

Március 13. 4 éves a RádióMI - Fun10 (funky/jazz) koncert, utána Sambafriqua Club, a lemezjátszók mögött Kő és Grooverider C.

Március 14. Smárton Trió - A tagok a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszékén diplomáztak 2004-ben. A repertoárt Sütő Márton szerzeményei és sajátos feldolgozások alkotják, zenéjüket jellemezni a blues, jazz és rock izgalmas keverékeként lehet.Az együttes 2003 telén alakult és tavasszal mutatkozott be a közönségnek.
Azóta folyamatosan fejlődő műsorral lép fel fesztiválokon és budapesti klubokban. 2003 novemberében egy első helyezéssel jutalmazták a trió munkáját a Lipótvárosi Jazzversenyen. 2006-ban Még nem tudom címmel megjelent a trió első lemeze. Sütő Márton (gitár), Kovács Zoltán (bőgő), G. Szabó Hunor (dob).


További videók.

Március 20. Görbülő Cövek Klub - Házigarázda a Tirke Honolulu

Március 21. Matthew Mitchell Trio - Modern jazz, mely a polinéz, az afrikai, a latin zenéből és természetesen a jazz gazdag hagyományából is ihletet merít. A Mitchell Matthew (gitár), Resch Béla (nagybőgő) és Kertész Ákos (dob) alkotta Trio saját szerzemények mellett Thelonious Monk, Miles Davis, John Coltrane és Duke Ellington darabjait adja elő.

Március 26. Ráczoforte Quintet - A Rácz Trió hagyományos fellállását gitárral és basszussal elegyítve mozdul groove-osabb, swinges, jazz-rockos irányba. Fellépnek: Rácz József (szaxofon), Rácz Gábor (billentyű), Rácz Zsolt (dob), Szabó Csaba (basszus), Matthew Mitchell (gitár)

Március 28. Notorious Funky Three - Szeged összeszokott funk különítménye - Kő, Engin Bojnik és _Les - forgatnak karcos lemezeket egy szebb korból.

Címkék: programok jazz kocsma március 2009

2009.02.18. 15:22 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jazzkocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr54950885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Jazz Kocsma

A Jazz Kocsma Szeged 1992 óta működő alternatív zenés klubja. Kínálatunkban megtalálható számos értékes, a fősodorból kiszorult zenei irányzat, a jazztől a blueson, az elektronikán át az indie-ig. A pult baráti árakkal és széles választékkal áll rendelkezésetekre.

Nyitva tartás:
Hétfő-csütörtök: 17-24
Péntek-szombat: 17-24
Vasárnap: zárva.

A programok - ha másképp nem jelöljük - este 8-kor kezdődnek.

Szeged, Kálmány Lajos u. 14.
Telefon: +36.62.700.139
Mobil: +36.70.250.9279
Mail: jazz.szeged[kukac]gmail[pont]com

Modern iWiW

Jazz Blog

Nincs megjeleníthető elem

Grand Café

Nincs megjeleníthető elem

Galéria

Hírlevél

Név
E-mail cím
süti beállítások módosítása