Februári programok

Február 7. African Music Machine - Dj Kő (Rádió Mi) válogat a 60-70-es évek hangzásvilágát  hordozó Afro -beat, -jazz, -funk lemezeiből.

Február 13. Blues Bell - Hrabovszky Tamás (ének, szájharmonika), Török Péter (gitár), Wilhelm Gábor (basszusgitár) és Szabó Csaba (dobok) 1994 óta játssza a bluest, és a hozzá legközelebb álló stílusokból válogatott számokat.

Február 20. Görbülő Cövek Klub - Házigazda a Tirke Honolulu. A zenekar szeretettel vár mindenkit, akik szeretik a Tirke és a Rolling Stones zenéjét, vagy csak a Tirkéjét, esetleg csak a Stonesét, netán egyszerűen az ordenáré zenei állatkodást.

Február 21. Kovács Linda Quartet - a zenekar zenéje mainstream jazzből táplálkozó modern jazz, melyben teret kap minden olyan zenei kísérletezés, amely műfajtól függetlenül, természetes módon illeszkedik elképzeléseikbe. Az együttes hangzására jellemzőek a country, blues, avantgard és free zene elemei, s ebben a zenei szövetben az ének improvizatív és játékos formában van jelen. Kortárs amerikai szerzők (Bill Frisell, Dave Holland stb.) dalai szólalnak meg modern köntösben, mellettük saját darabok alkotják a repertoárt. (Kovács Linda - ének, Rácz Krisztián - gitár, Hock Ernő -  bőgő, Sárvári Kovács Zsolt - dob) A Factory Creative Studio támogatásával.

 

További videók.

Február 25. Rácz Trió - Szeged zenei életének régi, megbízható jazz formációja játszik ismert dallamokat. (Rácz Gábor - zongora, Frankie Látó - basszus, Rácz Zsolt - dob)

A programok 20 órakor kezdődnek, a belépés ingyenes!

Címkék: zene programok jazz koncert ingyenes élő február

2009.01.28. 14:47 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jazzkocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr10908325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Jazz Kocsma

A Jazz Kocsma Szeged 1992 óta működő alternatív zenés klubja. Kínálatunkban megtalálható számos értékes, a fősodorból kiszorult zenei irányzat, a jazztől a blueson, az elektronikán át az indie-ig. A pult baráti árakkal és széles választékkal áll rendelkezésetekre.

Nyitva tartás:
Hétfő-csütörtök: 17-24
Péntek-szombat: 17-24
Vasárnap: zárva.

A programok - ha másképp nem jelöljük - este 8-kor kezdődnek.

Szeged, Kálmány Lajos u. 14.
Telefon: +36.62.700.139
Mobil: +36.70.250.9279
Mail: jazz.szeged[kukac]gmail[pont]com

Modern iWiW

Jazz Blog

Nincs megjeleníthető elem

Grand Café

Nincs megjeleníthető elem

Galéria

Hírlevél

Név
E-mail cím
süti beállítások módosítása