Rólunk

Száraz információk:

Jazz Kocsma
6721 Szeged, Kálmány Lajos u. 14.
+36.70.250.9279
+36.62.700.139
jazz.szeged@gmail.com

Háttér:

A Jazz Kocsma Szeged egyik legendás intézménye, 1992-es nyitásakor egyik előfutára volt az új szellemű, jellemzően underground zenei intézményeknek. A rendszeres élőzene, az akkor újdonságnak számító mexikói konyha és a jó társaság miatt sokaknak vált hamar törzshelyévé (ideértve minket is természetesen). Jellemzően lehetetlen volt ülőhelyet kapni este 7 után, dacára a sűrű füstnek és a kényelmetlen boxoknak - az újszerűség mindenkit kárpótolt.

Az évek múlásával (és a tulajok cserélődésével) elindult aztán egy lassú, de kitartó átalakulási folyamat, ami nem feltétlen vált a hely előnyére. Lassan eltűnt a pianino, a bőrkanapé és a fotelok, megjelentek viszont a karaoke estek, a játékgép és a televízió, minek következtében sok korábbi törzsvendég lett fokozatosan hűtlen a helyhez.

Hirtelen döntöttünk úgy, hogy belevágunk a Jazzbe. Ekkor már eladó volt egy ideje, mi pedig már régóta szerettünk volna belekontárkodni Szeged alternatív zene- és kocsmakultúrájába. Bízunk benne, hogy sikerül visszavarázsolni a Jazz hajdani hangulatát, kiegészítve a mi terveinkkel. Ragaszkodunk az élőzenéhez, a kocsmában legalább heti egy koncertet biztosra igérünk, de idevárjuk kedves lemezlovasainkat és egyéb előadókat is. Természetesen örömmel vesszük a visszajelzést, akár személyesen, akár kommentek vagy email formájában.

Kis Gábor és Tóth Péter Zoltán

2012.11.04. 15:27 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jazzkocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr54853918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Jazz Kocsma

A Jazz Kocsma Szeged 1992 óta működő alternatív zenés klubja. Kínálatunkban megtalálható számos értékes, a fősodorból kiszorult zenei irányzat, a jazztől a blueson, az elektronikán át az indie-ig. A pult baráti árakkal és széles választékkal áll rendelkezésetekre.

Nyitva tartás:
Hétfő-csütörtök: 17-24
Péntek-szombat: 17-24
Vasárnap: zárva.

A programok - ha másképp nem jelöljük - este 8-kor kezdődnek.

Szeged, Kálmány Lajos u. 14.
Telefon: +36.62.700.139
Mobil: +36.70.250.9279
Mail: jazz.szeged[kukac]gmail[pont]com

Modern iWiW

Jazz Blog

Nincs megjeleníthető elem

Grand Café

Nincs megjeleníthető elem

Galéria

Hírlevél

Név
E-mail cím
süti beállítások módosítása